2012. december 22., szombat

Kedves Olvasók!


Ez az év kicsit gyengébb volt a fogyás és a súlymegtartás történetek szempontjából, sajnos. Tárgyalásban voltam pár hölggyel fogyás és súlymegtartás történetek ügyében, de sajnos csak egy fogyás és egy súlymegtartás történetet tudtam hozni nektek, a többi ígéret szinten maradt és vagy késik, vagy az illető már nem is válaszol a levelemre. Továbbá egy történetet kénytelen voltam levenni, mert az bizony egy negatív, nem követendő példa, ami eredetileg jól indult, de sajnos nem vált be. A jövő évben is igyekszem majd jó példát hozni nektek, ami erőt és útmutatást ad a fogyáshoz. 

Hamarosan ismét zárunk egy évet és az a pár nap ami még az Óévből hátra van, elég kemény megpróbáltatás elé állítja az embert. Ilyenkor hajlamosak vagyunk kétszer, háromszor annyi ételt elkészíteni mint amennyit máskor szoktunk és talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy hajlamosak vagyunk többet enni mint amennyit kellene.

Gondoljátok át alaposan, mert nem érdemes pár nap alatt pár kilót magunkra szedni pont azért, mert nem tudunk ellenállni a finomságoknak, aztán fogjunk a fejünket, hogy amit pár hónap alatt leadtunk, az pár nap alatt ismét feljött.

Én ezennel kívánok mindenkinek  Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése